Werkwijze

Jij wilt een fotoreportage door mij laten verzorgen? Leuk! Via mail bespreken we dan jouw wensen en spreken we een datum, tijd en locatie af.  

Uit alle foto’s die gemaakt zijn, selecteer ik zelf de mooiste en leukste. Omdat de foto’s in RAW geschoten worden, komt er ook bewerkingstijd bij kijken, dit zit bij de prijs inbegrepen, dus je hoeft geen dure nabestellingen te doen. Als ze klaar zijn, dan worden ze in volformaat aangeleverd, zo kan je ze gebruiken voor zowel gewone afdruk als een vergroting.  

Voor gebruik op social media zijn deze bestanden te groot, o.a. Facebook zal het bestand gaan comprimeren (verkleinen) waardoor de foto er niet mooi uit zal gaan zien. In overleg stuur ik ze je daarom graag verkleind na, met logo.

Omdat ik mijn liefde voor Vintage regelmatig voor bij laat komen in mijn foto’s, is het mogelijk spullen mee te nemen naar locatie. Er is o.a. een oud schoolbureau en oude driewieler . Ik heb zelf niet altijd de mogelijkheid om grote spullen mee te nemen, dus mocht je de 2 persoons Chesterfield of 1 van de de Barokke fauteuills mee willen, zijn deze in principe alleen mee te nemen als je zelf de beschikking heb over ruim vervoer.

De betaling geschiedt via bankoverschrijving na de fotoreportage en de foto’s zullen, indien betaling overgemaakt is, binnen 14 dagen in volformaat digitaal aangeleverd worden via Wetransfer.